Sprawdź, jak sporządzić roczne sprawozdanie finansowe za 2011 r.

Pamiętaj, że roczne sprawozdanie finansowe za 2011 r.  powinno być sporządzone w terminie nie późniejszym niż 3 miesiące od dnia bilansowego. Sprawdź, jak krok po kroku sporządzić sprawozdanie finansowe, które rzetelnie i jasno przedstawi sytuację majątkową i finansową Twojej jednostki.

Uzyskaj testowy dostęp do Portalu FK na 24 godziny!

Zyskasz testowy, darmowy dostęp do serwisu na 24 godziny.

W ramach dostępu zyskasz:

• Dostęp do Nowości i Porad ekspertów Portalu FK
  • Narzędzia księgowe i kadrowe
  • eBooki na temat najnowszych zmian w prawie
  • Materiały Video

Masz już dostęp?

Adres e-mail lub login:

Hasło:

Nie pamiętam hasła

Jeżeli nie jesteś zarejestrowanym użytkownikiem portalu, możesz wykupić jednorazowy dostęp do wybranego dokumentu.

PayU »
   9.00 zł netto
   SMS »
   10.00 zł netto